.st0{fill:#FFFFFF;}

Tracemaster Auto volgsysteem GPS tracker 

 Laatste update: 15/03/2024

Door Ian

Je hoort het steeds vaker: auto’s die gestolen worden. Bepaalde modellen van onder andere Audi, Volkswagen en BMW zijn zeer populair bij het dievengilde. In sommige situaties ben je min of meer genoodzaakt om een GPS tracker in je auto in te bouwen. Met een GPS tracker kan je altijd kijken waar je auto zich bevindt. Dat is overigens niet alleen handig om inbraken te voorkomen. 

Tracemaster GPS tracker auto volgssysteem

Nee, het is sowieso altijd prettig om te kunnen zien waar je auto op dit moment is. Bijvoorbeeld als je jouw op een grote parkeerplaats hebt geparkeerd, terwijl je het rijnummer niet onthouden hebt. Maak gebruik van de GPS tracker en je weet direct waar de auto zich bevindt.

Als je op zoek naar een GPS tracker voor je auto bent, is de GPS Tracker van Tracemaster dan een goede optie? Wij hebben dit product aan een strenge keuring onderworpen en kunnen antwoord geven op die vraag. Lees hieronder direct de Tracemaster Auto volgsysteem GPS tracker review.

Bekijk op dit product op Bol.com


Tracemaster GPS tracker auto volgssysteem

Bekijk de Tracemaster Auto Volgsysteem GPS tracker op bol.com

Omschrijving van het product

Wat kan je nou precies met deze GPS tracker van het merk Tracemaster? Met deze GPS tracker is het mogelijk om jouw bezittingen continue in de gaten te houden. Je weet altijd waar je auto zich bevindt en waar deze gereden heeft. Met de Tracemaster Auto Volgsysteem GPS tracker is het namelijk ook mogelijk om alle gereden routes terug te zien.

Je kunt de GPS tracker makkelijk installeren. Dit gaat namelijk zonder enige snoeren. Hierdoor valt de tracker ook niet direct op. Een dief heeft echter snel genoeg door of een GPS tracker zich in jouw auto bevindt. Vervolgens zal het dievengilde zich nog wel even achter de oren krabben of het verstandig is om jouw auto mee te nemen. Een GPS tracker blijkt in veel gevallen dan ook een prima oplossing tegen het stelen van auto’s.

Tracemaster GPS tracker magneet

De voordelen

Zoals je wellicht weet, zijn er behoorlijk veel verschillende GPS trackers. Welke variant moet je dan kiezen? Om die keuze te maken, is het belangrijk om de voordelen van elke GPS tracker inzichtelijk te hebben. Voor de voordelen van de Tracemaster Auto Volgsysteem GPS tracker kan je het beste de alinea’s hieronder raadplegen. Uit onze test blijkt namelijk dat deze GPS Tracker de nodige voordelen heeft.

Zo is het absoluut prettig dat je met deze GPS tracker ook nog zaken uit het verleden terug kunt kijken. Ja, routes die je tot drie maanden geleden gereden hebt, zijn inzichtelijk in de tracker. Je kunt hierdoor exact zien waar de auto in de afgelopen 3 maanden allemaal geweest is. We kunnen ons meerdere situaties voorstellen waarin dit absoluut een handige feature is.

Daarnaast is het ook nog een voordeel dat deze GPS tracker spatwaterdicht is. Dit betekent in feite dat de tracker wel tegen enig water bestand is. Met name in België en omliggende landen is dat erg handig. Helaas regent het nog wel eens bij ons.

Ook de installatie van deze GPS tracker gaat relatief makkelijk. Hiervoor kan je de meegeleverde handleiding volgen. Een absoluut voordeel hierbij is dat je deze GPS tracker zonder snoeren kunt installeren. Je hebt dus nooit last van snoeren die in de weg liggen. Hoe je de Tracemaster Auto Volgsysteem GPS tracker dan moet installeren? Je hebt de beschikking over een ingebouwde magneet. Met deze magneet kan je de tracker gemakkelijk op een metaal onderdeel vastplakken.

Als je vergeet om de GPS tracker op te laden, is dat ook geen probleem. De Tracemaster Auto Volgsysteem GPS tracker heeft namelijk een behoorlijk krachtige accu. Je kunt met één volle acculading maar liefst 90 volle dagen doen. Na 90 dagen moet je de GPS tracker weer opladen, maar je kunt dat uiteraard ook af en toe tussendoor doen.

Zijn we al klaar met het benoemen van alle voordelen? Nee! We willen namelijk nog één van de grootste voordeel benoemen. Je kunt met deze tracker namelijk via zowel de computer als via je smartphone de locatie van je auto live in de gaten houden. Dit gaat allemaal aan de hand van een gebruiksvriendelijke en gratis app. Download de app, stel de tracker in en houd je auto altijd perfect in de gaten.

tracemaster gps tracker auto interface

De nadelen

Heeft de Tracemaster Auto Volgsysteem GPS tracker ondanks alle genoemde voordelen ook nog nadelen? Ja, toch wel. Zo is het een feit dat deze GPS tracker zonder simkaart geleverd wordt. Je hebt hoe dan ook een sim kaart nodig. Dit betekent dat je deze sim kaart nog separaat aan moet kopen. Daarmee komen je kosten toch hoger uit dan gedacht. 

Daarnaast blijkt dat het instellen van de GPS tracker voor sommige toch ietwat lastig is. Je moet hier goed de tijd voor nemen, goed de handleiding voor door lezen en ook wel enige technische kennis voor hebben. Wellicht is het handig om een gespecialiseerde partij bij de installatie te betrekken.

tracemaster gps tracker product view

De prijs

Wat betaal je nou eigenlijk voor de Tracemaster Auto Volgsysteem GPS tracker? Je moet hierbij denken aan een prijs van ongeveer € 90,00. Voor deze prijs krijg je de tracker, met een handleiding en de mogelijkheid om de gratis app te downloaden en te koppelen aan je GPS tracker. In onze ogen is dit een prima bedrag voor deze uitgebreide en prima functionerende GPS tracker.

tracemaster gps tracker in the box

De conclusie

Wat vinden wij van de Tracemaster Auto Volgsysteem GPS tracker? Wij zijn hier zeker over te spreken. De GPS tracker heeft enkele belangrijke functies. Zo is het mogelijk om de live locatie van je auto altijd in te zien. Maar, je kunt ook routes van de afgelopen 3 maanden terug vinden. Daarnaast is de GPS tracker spatwaterdicht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over regen. Voor een bedrag van € 90,00 kunnen wij de aankoop van de Tracemaster Auto Volgsysteem GPS tracker zeker aanraden. Voor een relatief zacht prijsje krijg je tenslotte een uitgebreide GPS tracker. Vergeet daarbij niet om ook nog een losse simkaart te kopen; die wordt niet standaard meegeleverd en heb je wel nodig voor het gebruiken van de tracker.

Bekijk op dit product op Bol.com


Tracemaster GPS tracker auto volgssysteem

Bekijk de Tracemaster Auto Volgsysteem GPS tracker op bol.com

Over de auteur

Hi,

Ik ben  Ian

Bij Ian werd enkele jaren geleden ingebroken. Het hele huis was geplunderd en veel kostbare herinneringen vernield. Hij vond dan ook dat het tijd werd voor een website dat informeerde over betaalbare inbraakpreventie. Later werd dit uitgebreid naar veiligheid en beveiliging in het algemeen. Ian is oprichter van Beveiliging Vergeleken en erg trots op alle vrijwilligers die regelmatig tijd vrij maken om consumenten te helpen door hun kennis te delen via beveiliging vergeleken.

Split Top with Sidebar