.st0{fill:#FFFFFF;}

Eminent EM8610 Review 

 Laatste update: 11/02/2019

Door Ian

Eminent EM8610 Review: Inleiding

 

De Eminent EM8610 is een draadloos alarmsysteem waarmee je eenvoudig een woning of een kantoor kunt beveiligen. In het basisstation dient SIM-kaart gestoken te worden. Op deze manier krijg je een SMS of oproep op het ingestelde nummer bij alarm.

Door deze SIM-kaart is een netwerkverbinding of telefoonlijn niet nodig. Dit houdt dus ook in dat er steeds voldoende beltegoed op de SIM-kaart dient te staan.

Bij een alarm kan de ingebouwde sirene uitgeschakeld worden via een sms of telefoonoproep. Het basisstation is bovendien voorzien van back-up batterijen zodat het alarmsysteem nog steeds functioneert bij stroomuitval. De Eminent EM8610 is uitbreidbaar tot maximaal 50 (draadloze) sensoren.

De Eminent EM8610 kreeg van ons een eervolle tweede plaats op het lijstje beste alarmsystemen van 2016.

 

De Eminent EM8610 laten installeren? Vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes van installateurs.

 

Wat zit er in het pakket?

  • Basisstation EM8610 met ingebouwde sirene
  • 1 bewegingsmelder
  • 1 deurcontact sensor
  • 2 afstandsbedieningen
  • 2 RFID tags
  • Batterij
  • Handleiding

 

Eminent EM8610 installatie

In onderstaande video van Eminent zie je wat er in het het starterspakket zit alsook hoe je de Eminent EM8610 eenvoudig kunt installeren.

 

 

Goedkoopste verkooppunt

[content-egg-block template=custom/all_offers_logo]

 

De Eminent EM8610 laten installeren? Vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes van installateurs.

 

Besluit

[review]

 

Over de auteur

Hi,

Ik ben  Ian

Bij Ian werd enkele jaren geleden ingebroken. Het hele huis was geplunderd en veel kostbare herinneringen vernield. Hij vond dan ook dat het tijd werd voor een website dat informeerde over betaalbare inbraakpreventie. Later werd dit uitgebreid naar veiligheid en beveiliging in het algemeen. Ian is oprichter van Beveiliging Vergeleken en erg trots op alle vrijwilligers die regelmatig tijd vrij maken om consumenten te helpen door hun kennis te delen via beveiliging vergeleken.

Split Top with Sidebar