.st0{fill:#FFFFFF;}

Blaupunkt SA 2700 Review 

 Laatste update: 11/02/2019

Door Ian

[toc]

Blaupunkt SA 2700 Review: Inleiding

Toen we de Blaupunkt SA 2700 in handen kregen hadden we hoge verwachtingen voor dit alarmsysteem. Blaupunkt heeft een uitstekende reputatie en bevestigen met dit product de uitstekende kwaliteit van hun producten.

De installatie verloopt zeer vlot en ook het uitbreiden van het beveiligingssysteem met extra componenten is zéér eenvoudig. Daarnaast kunnen er ook extra componenten als rookmelders en extra sirenes aan de Blaupunkt SA 2700 toegevoegd worden.

Dit systeem werkt samen met je smartphone maar is niet afhankelijk van de werking van het internet. Dit houdt wel in dat een smartphone noodzakelijk is om gebruik te maken van dit alarmsysteem. Alle componenten kunnen daarnaast overal draadloos geplaatst worden aangezien de sensoren op batterijen werken. Het basisstation/bedieningspaneel werkt op netvoeding maar heeft extra back-up batterijen (meegeleverd) waardoor het alarmsysteem ook blijft werken bij stroomuitval.

De bediening gebeurt via fysieke knoppen op het basisstation of via de app (iOS en Android).

 

De Blaupunkt SA 2700 laten installeren? Vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes van installateurs.

 

Wat zit er in het pakket?

  • Basisstation (incl. back-up batterijen)
  • Voeding voor het basisstation
  • Afstandsbediening
  • 2 x beveiligingsstekker
  • Raam- / deurcontact
  • Bewegingsmelder
  • Handleiding

 

Blaupunkt SA 2700 installatie

In onderstaande video zie je hoe de Blaupunkt SA 2700 geïnstalleerd moet worden. Zoals je kan zien gaat de installatie zeer vlot.

 

 

De Blaupunkt SA 2700 laten installeren? Vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes van installateurs.

 

Besluit

[review]

Goedkoopste verkooppunt

[content-egg module=Offer template=list]

Over de auteur

Hi,

Ik ben  Ian

Bij Ian werd enkele jaren geleden ingebroken. Het hele huis was geplunderd en veel kostbare herinneringen vernield. Hij vond dan ook dat het tijd werd voor een website dat informeerde over betaalbare inbraakpreventie. Later werd dit uitgebreid naar veiligheid en beveiliging in het algemeen. Ian is oprichter van Beveiliging Vergeleken en erg trots op alle vrijwilligers die regelmatig tijd vrij maken om consumenten te helpen door hun kennis te delen via beveiliging vergeleken.

Split Top with Sidebar