.st0{fill:#FFFFFF;}

Blaupunkt SA 2650 Review 

 Laatste update: 11/02/2019

Door Ian

Blaupunkt SA 2650: Inleiding

De Blaupunkt SA 2650 is een draadloos alarmsysteem pakket dat heel eenvoudig te installeren is. De SA 2650 is de opvolger van welgekende Blaupunkt SA 2500. Zoals altijd bij Blaupunkt alarmsystemen is deze versie van uitstekende kwaliteit. Het paneel bevat geen toetsen waardoor je alles via de app dient in te stellen. Wel is het voorzien van een sirene en microfoon. Dit betekent dat je alles kan horen wat er bij het alarm gebeurt.

 

De Blaupunkt SA 2650 laten installeren? Vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes van installateurs.

 

Wat zit er in het pakket?

Het basispakket bevat:

  • Basisstation
  • Bewegingsmelder
  • Raam-/deursensor
  • Draadloos Keypad
  • Handleiding

 

Beschrijving

In de bediening is de Duitse kwaliteit van Blaupunkt ook terug te vinden. De installate / manier van programmeren is quasi hetzelfde als bij de Blaupunkt SA 2700. Bijzonder eenvoudig dus.

Naast de eenvoudige bediening zijn er nog enkele opvallendheden. Zo is er in tegenstelling tot de Blaupunkt SA 2500 sabotage beveiliging op het basisstation. Dit houdt in dat het bedieningspaneel niet kan gesaboteerd worden zonder dat je er zelf achter komt.

 De Blaupunkt SA 26550 werkt op de radio frequentie 868MHz en heeft een bereik van 300 meter zonder obstakels. Afhankelijk van de bouw en constructie van je huis mag je rekenen op ongeveer 30 meter bereik in standaard woningen.

Het basisstation heeft geen toetsen en is zeer compact. Dit betekent dus ook dat het alarmsysteem volledig via de app dient geïnstalleerd te worden.

Daarnaast zorgt de ingebouwde sirene en microfoon ervoor dat je ook kan horen wat er bij het alarm gebeurt.

Blaupunkt SA 2650 installatie

Helaas hebben we geen video gevonden dat uitlegt hoe de Blaupunkt SA 2650 geïnstalleerd dient te worden. We zijn ondertussen bezig om hier zelf een video-tutorial van te maken. De installatie is echter zeer gemakkelijk. Dit zou dus ook zonder instructievideo moeten lukken.

 

De Blaupunkt SA 2650 laten installeren? Vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes van installateurs.

 

Handleiding

De handleiding vind je terug in de doos. Mensen die de Blaupunkt SA 2650 handleiding liever digitaal hebben kunnen deze hieronder downloaden.

Download handleiding

 

Goedkoopste verkooppunt

[content-egg-block template=custom/all_logolist_widget]

 

Over de auteur

Hi,

Ik ben  Ian

Bij Ian werd enkele jaren geleden ingebroken. Het hele huis was geplunderd en veel kostbare herinneringen vernield. Hij vond dan ook dat het tijd werd voor een website dat informeerde over betaalbare inbraakpreventie. Later werd dit uitgebreid naar veiligheid en beveiliging in het algemeen. Ian is oprichter van Beveiliging Vergeleken en erg trots op alle vrijwilligers die regelmatig tijd vrij maken om consumenten te helpen door hun kennis te delen via beveiliging vergeleken.

Split Top with Sidebar