.st0{fill:#FFFFFF;}

Beste alarmsysteem 2016 

 Laatste update: 11/02/2019

Door Ian

*Ondertussen is deze lijst opnieuw gemaakt voor 2019. De lijst van 2016 zal niet meer aangepast worden. Wil je dus een correct beeld van wat het beste alarmsysteem is, dan bekijk je beter het bericht Beste alarmsysteem. *

 

Nu 2016 op z’n einde loopt is het tijd om de titel ‘Beste alarmsysteem 2016’ van Beveiliging Vergeleken uit te reiken. Nog niet alle reviews van de producten die overlopen zullen worden staan online (hier wordt hard aan gewerkt). Toch willen we jullie het lijst met de beste alarmsystemen voor 2016 niet onthouden.

 

Plaats 3: eTiger S3b

eTiger S3b-SVDe eTiger S3b krijgt van ons een mooie 3e plaats. Doordat de eTiger S3b waarschuwingen kan weergeven via sms, telefonische oproep, sirene én via de smartphone app (Android of iOS). Krijg je dergelijke waarschuwing, dan kun je eenvoudig de beelden van de meegeleverde IP-camera live bekijken met de app. Bovendien is de eTiger S3b bij Bol.com al beschikbaar voor € 149,00.

Lees hier onze uitgebreide review van de eTiger S3b.

 

 

Plaats 2: Eminent EM8610

Eminent EM8610De Eminent EM8610 plaatsen we op een tweede plaats in dit lijstje. De betrouwbaarheid, meldingen per sms of telefoon, uitbreidingsmogelijkheden en mogelijkheid om op afstand te luisteren wat er in je huis gebeurd zijn de belangrijkste punten waarom we de Eminent EM8610 een tweede plaats geven.

Koop de Eminent EM8610 bij Bol.com voor € 159,00

Lees hier onze review van de Eminent EM8610

 

 

 

 

Beste alarmsysteem 2016: eTiger S4

eTiger S4 reviewDe winnaar van  “beste alarmsysteem 2016” geven we dit jaar aan de eTiger S4. Het installatiegemak, meegeleverde IP-camera, vele mogelijkheden om waarschuwingen te ontvangen, uitbreidingsmogelijkheden en strak design maakt dat we helemaal fan zijn van de eTiger S4.

Koop de eTiger S4 bij Bol.com vanaf € 215,00.

Lees hier onze uitgebreide recensie van de eTiger S4.

 

 

Professionele alarminstallateurs

In deze lijst zijn enkel doe-het-zelf alarmsystemen in overweging genomen. Uiteraard werken professionele alarminstallateurs ook steeds met hoogwaardige en kwaliteitsvolle producten. Ben je op zoek naar het beste alarmsysteem voor jouw noden? Overweeg dan ook of een professionele alarminstallateur een mogelijkheid is.

Lees ook ons artikel over de prijzen van alarmsystemen zodat je een idee hebt van hoeveel een alarmsysteem bij een professionele alarminstallateur kan kosten.

 

*Ondertussen is deze lijst opnieuw gemaakt voor 2017. De lijst van 2016 zal niet meer aangepast worden. Wil je dus een correct beeld van wat het beste alarmsysteem is, dan bekijk je beter het bericht Beste alarmsysteem. *

Over de auteur

Hi,

Ik ben  Ian

Bij Ian werd enkele jaren geleden ingebroken. Het hele huis was geplunderd en veel kostbare herinneringen vernield. Hij vond dan ook dat het tijd werd voor een website dat informeerde over betaalbare inbraakpreventie. Later werd dit uitgebreid naar veiligheid en beveiliging in het algemeen. Ian is oprichter van Beveiliging Vergeleken en erg trots op alle vrijwilligers die regelmatig tijd vrij maken om consumenten te helpen door hun kennis te delen via beveiliging vergeleken.

Split Top with Sidebar