.st0{fill:#FFFFFF;}

Alarmsystemen vergelijken: het loont de moeite 

 Laatste update: 11/02/2019

Door Ian

Alarmsystemen vergelijken is niet gemakkelijk. Het uitgebreide assortiment met de vele opties die bij een alarmsysteem kunnen horen, zorgen er voor dat het vaak erg onoverzichtelijk is om de juiste keuze te kunnen maken.

Waarom alarmsystemen vergelijken?

Door voor het juiste alarmsysteem te kiezen bespaar je vaak niet alleen vele euro’s maar heb je ook een systeem in handen dat voldoet aan al jouw eisen. Stel daarom voor de aankoop een lijstje op met de vereisten van jouw alarmsysteem. Om je hierbij te helpen hebben we volgende vragenlijst opgesteld

  • Ben je op zoek naar een bekabeld of draadloos alarmsysteem? (Geen idee? Lees dan dit artikel met de voor- en nadelen van de verschillende type alarmsystemen)
  • Moet je het systeem kunnen bedienen via je smartphone?
  • Wil je een afstandsbediening?
  • Ben je bereid om zelf het systeem te installeren of wil je beroep doen op een professionele alarminstallateur?
  • Moet er een camera aanwezig zijn bij het alarmsysteem? En wil je deze beelden (live) kunnen bekijken via je smartphone?
  • Wil je meldingen via notificatie van een app, sms of telefoon krijgen?
  • Wil je een (buiten)sirene?
  • Wil je dat de politie onmiddellijk ingelicht wordt wanneer er wordt afgebroken?
  • Wil je de mogelijkheid om je alarmsysteem in de toekomst te kunnen uitbreiden?
  • Moeten de sensoren huisdiervriendelijk zijn?

Neem even de tijd om stil te staan bij bovenstaande vragenlijst.

Heb je hier een antwoord op gevonden, dan zal de zoektocht naar het beste alarmsysteem een stuk vlotter lopen.

 

Alarmsystemen vergelijken bij Beveiliging Vergeleken

Bij Beveiliging Vergeleken proberen we het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om alarmsystemen te vergelijken. Dit doen we aan de hand van reviews van doe-het-zelf systemen, het je eenvoudig te maken om contact te leggen met professionele alarminstallateurs, artikels te schrijven over de verschillende soorten systemen etc.

Heb je toch nog vragen, aarzel dan zeker niet om het contactformulier in te vullen.

Over de auteur

Hi,

Ik ben  Ian

Bij Ian werd enkele jaren geleden ingebroken. Het hele huis was geplunderd en veel kostbare herinneringen vernield. Hij vond dan ook dat het tijd werd voor een website dat informeerde over betaalbare inbraakpreventie. Later werd dit uitgebreid naar veiligheid en beveiliging in het algemeen. Ian is oprichter van Beveiliging Vergeleken en erg trots op alle vrijwilligers die regelmatig tijd vrij maken om consumenten te helpen door hun kennis te delen via beveiliging vergeleken.

Split Top with Sidebar